web stats
Přihlásit se Registrovat
Přihlaste se k vašemu účtu
Pokud účet nemáte, pak se zaregistrujte

IDM musí odložit začátek sezóny...

Stuttgart, 27. března 2020 - Zahájení sezóny Mezinárodního německého mistrovství v silničních motocyklech (IDM) od 22. do 24. května 2020 na Red Bull Ringu v Rakousku je velmi nepravděpodobné, vzhledem k současné situaci týkající se koronové pandemie. Motor Presse Stuttgart na to reaguje jako promotér a ruší plánovaný začátek sezóny se všemi kategoriemi IDM ve Štýrsku.

„Za jiných podmínek bychom rádi zahájili sezónu se všemi startovacími poli IDM a partnerskými sériemi v Red Bull Ring, ale musíme teď reagovat,“ říká Normann Broy, manažer IDM. "Neexistuje žádný plán pro koronskou krizi a v této situaci neexistuje způsob, jak zorganizovat IDM."

Motor Presse Stuttgart však stále pracuje na organizaci nejlepší možné sezóny IDM v roce 2020 s ostatními daty od června. Musí být respektovány pokyny a doporučení vládních agentur. Pro organizaci IDM je zodpovědnost a péče o všechny zúčastněné vždy v popředí, stejně jako umožňuje spravedlivou soutěž o mistrovství v jednotlivých třídách. Organizace IDM je v pravidelném kontaktu s týmy a jezdci, všemi partnerskými společnostmi, provozovateli okruhů, organizátory a úřady.

Motor Presse Stuttgart

IDM Presse
Anke Wieczorek

Nejnovější komentáře

Zajímavý, za mě do lesa a přírody elektromotorky určitě dávají smysl 👍
V Mostě to letos rozjeli ve velkém, paráda ...
Marco33 napsal komentář k Jakub Kornfeil se vrací!
Paráda, tak alespoň něco. Jen je škoda, že to asi nikde v televizi neuvidíme.. Nebo se pletu?...
Ranger61 napsal komentář k Nový provizorní kalendář MotoGP 2020
Sice dobrá zpráva, ale stejně bude Brno bez fanoušků a i bez novinářů jen u televize. Velice s podiv...