web stats
Přihlásit se Registrovat
Přihlaste se k vašemu účtu
Pokud účet nemáte, pak se zaregistrujte

Kde sehnat kvalitní náhradní díly na náklaďáky?

Kvalita jednotlivých autodílů je zárukou toho, že bude vozidlo „šlapat jako hodinky“. Ani sebelepší výrobky se ovšem nemohou vyhnout tomu, aby se na nich po letech projevil příslovečný zub času.

Světluška, s.r.o. – vše pro náklaďáky i autobusy

Pokud automobil nejede, jak má, je naprosto nezbytné investovat do náhradních dílů. Kde je ale sehnat a pokud možno všechny takříkajíc „pod jednou střechou“? Poptáváte-li i Vy aktuálně spolehlivé náhradní díly na nákladní automobily, případně na autobusy, představujeme Vám naši společnost Světluška, s. r. o. A jaké náhradní díly že u nás konkrétně seženete? Zde je pouze krátká ukázka:

    • Náhradní díly Multicar: tato víceúčelová vozidla jsou neustále velmi populární, proto není složité sehnat rovněž kvalitní díly. Pořídit si je přitom lze jak na jedno z nejstarších vozidel této značky, Multicar 22, tak na nejnovější Fumo. Samozřejmě ovšem také na zřejmě u nás nejznámější model, Multicar M25.
    • Náhradní díly Iveco: italská značka menších užitkových a nákladních vozidel i autobusů, jenž je též v našich končinách velice známá. Mimo jiné také proto, že se v roce 2007 na Iveco Czech Republic přejmenoval český výrobce autobusů Karosa (nedávno došlo k dalšímu přejmenování na Iveco Bus). Náhradní díly Iveco jsou tedy rovněž hodně žádané.
    • Náhradní díly MAN: autobusy a nákladní automobily jsou doménou i německé značky MAN. Sháníte produkty právě na tato vozidla? Potom se podívejte na přehled náhradních dílů MAN a vyberte si.
    • Náhradní díly Avia: vozidla tuzemské značky Avia jsou samozřejmě také hojně využívána, což koneckonců platí i pro automobily Liaz nebo Tatra. Výrobky na tyto značky proto také máme v pestrém sortimentu.

Svetluska3

  • Náhradní díly…: pokud i Vy hledáte autodíly na vozy všech výše zmíněných i dalších značek, rádi Vás přivítáme na webu Eshop.svetluska.cz, kde je seženete pěkně přehledně a zároveň za zajímavé pořizovací ceny!

Nejnovější komentáře

Zajímavý, za mě do lesa a přírody elektromotorky určitě dávají smysl 👍
V Mostě to letos rozjeli ve velkém, paráda ...
Marco33 napsal komentář k Jakub Kornfeil se vrací!
Paráda, tak alespoň něco. Jen je škoda, že to asi nikde v televizi neuvidíme.. Nebo se pletu?...
Ranger61 napsal komentář k Nový provizorní kalendář MotoGP 2020
Sice dobrá zpráva, ale stejně bude Brno bez fanoušků a i bez novinářů jen u televize. Velice s podiv...